🔓

Політика конфіденційності

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ім'я: Українська Асоціація «Джерело» (далі – Асоціація)

CIF: G65874968

Напрямок: Барселона

Електронна пошта: info@djerelo.eu

Веб-сайт: https://djerelo.eu/

Повідомляємо, що веб https://helpua.es власником яких є Асоціація (далі «портал або веб-сайт»), дотримується вказівок чинного законодавства про захист персональних даних, Регламенту (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року (RGPD), а також ЛО 3/2018 від 5 грудня «Захист персональних даних та гарантія цифрових прав».

ПРИНЦИПИ ОБРОБКИ ДАНИХ

При обробці персональних даних ми будемо застосовувати наступні принципи, які відповідають вимогам нормативно-правових актів про захист персональних даних:

  • Принцип законності, лояльності та прозорості: Нам буде потрібно згоду на обробку ваших персональних даних для однієї або кількох конкретних цілей, про які ми будемо попередньо повідомляти абсолютно прозоро.
  • Принцип мінімізації даних: Ми будемо запитувати лише строго необхідні дані щодо цілей, для яких вони необхідні.
  • Принцип обмеження терміну зберігання: Дані зберігатимуться не довше, ніж необхідно для цілей обробки даних, залежно від мети, ми повідомимо вас про відповідний період збереження
  • Принцип цілісності та конфіденційності: дані будуть оброблятися таким чином, щоб гарантувати належну безпеку персональних даних і гарантувати конфіденційність.

ЗАПИТАННІ ДАНІ ТА МЕТА ОБРОБКИ ДАНИХ

Як Користувач, ви несете повну відповідальність за правдивість і правильність даних, які ви надсилаєте нам безпосередньо або через веб-сайт, звільняючи нас від будь-якої відповідальності за них.

У цьому сенсі ми повідомляємо вас, що дані, які ви надаєте нам добровільно, збираються та обробляються для таких цілей:

Правовими підставами для обробки персональних даних є:

1. Адміністрування вашого членства та/або пожертвування, а також виконання бухгалтерських, юридичних, податкових та адміністративних зобов'язань. Це необхідно для виконання угоди про членство. (RGPD, ст.6.1 (c))

2. Надавати вам інформацію про нашу діяльність на підставі згоди, вільно наданої суб’єктом даних GDPR, ст.6.1 (a) та законних інтересів GDPR, ст.6.1 (f)).

ЗГОДА

Вводячи дані, як Користувач ви надаєте чітка та однозначна згода, заявляючи, що був поінформований про умови захисту персональних даних, погоджується на їх автоматизоване оброблення, щоб ми перейшли до обробки даних, наданих для вищезазначених цілей. Це також передбачає згоду на міжнародну передачу даних виключно через те, що деякі постачальники або треті сторони, які надають послуги, необхідні для розробки цього веб-сайту, знаходяться в інших країнах.

Ненадання запитуваних персональних даних та неприйняття цієї політики захисту даних означає, що неможливо керувати послугами (цілями), зазначеними вище.

ЗБІР ДАНИХ

Асоціація збирає вашу особисту інформацію різними способами, інформуючи вас під час збору за допомогою інформаційних застережень про особу, відповідальну за обробку, мету та правову основу того ж, одержувачів даних та термін збереження вашої інформації. . , а також спосіб, у який ви можете скористатися правами, які допомагають вам щодо захисту даних.

Через наш веб-сайт ми збираємо особисту інформацію, пов’язану з вашим переглядом, за допомогою файлів cookie.

Неповнолітні

Прямо згадується про до 14 років, стосовно обробки ваших персональних даних. Неповнолітні не можуть отримати доступ до цього веб-сайту без згоду батьків або опікунів. У цьому сенсі вона не несе відповідальності за порушення цього положення.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ТРЕТІХ ОСІБ

В Асоціації ми обробляємо лише дані, надані власниками. Якщо ви надаєте нам дані від третіх сторін, ви повинні попередньо повідомити та запитати їх згоду від зазначених осіб або іншим чином звільнити нас від будь-якої відповідальності за порушення цієї вимоги.

ВІДПОВІДАЛЬНІ ЗА ОБРОБКУ ДАНИХ

Асоціація інформує вас, що вона не передаватиме персональні дані третім особам, за винятком юридичних зобов’язань. Однак у разі передачі третій стороні буде надано попередню інформацію із запитом на вашу згоду.

Хоча це не передача даних, для надання потрібної послуги сторонні компанії, які виступають як наші постачальники, отримують доступ до вашої інформації для надання послуги, яку ми уклали для них. Ці менеджери отримують доступ до ваших даних, дотримуючись наших інструкцій, не маючи можливості використовувати їх для інших цілей і зберігаючи найсуворішу конфіденційність.

Щоб запропонувати запитувані послуги, Консульство може поділитися зі своїми постачальниками послуг – такими як послуги хостингу, обслуговування та безпека сайту, виставлення рахунків тощо – особистими даними. Деякі з вищезгаданих менеджерів мають свої сервери, розташовані за кордоном. Завдяки цій політиці ми хочемо зазначити, що ми продовжуємо її виконувати (в сл

припущення) міжнародні передачі, що дозволяють мати можливість виконувати запитані вами послуги/функціонал, забезпечуючи в будь-який час безпеку ваших даних і забезпечуючи їх відповідність вимогам щодо захисту даних, що містяться в RGPD, запроваджуючи необхідні заходи конфіденційності та інші необхідні техніко-організаційні заходи. Такі гарантії та запобіжні заходи складаються з рішень Європейської Комісії щодо адекватності (https://www.aepd.es/es/derechos-y-deberes/cumple-tus-deberes/medidas-de-cumplimiento/transferencias-internacionales), стандартні договірні положення, затверджені Європейською комісією, або інші правові механізми, дозволені GDPR.

ВИЗНАНІ ПРАВА

Асоціація гарантує в будь-якому випадку як Користувачеві реалізацію прав доступу, виправлення, скасування, інформації та протидії, обмеження та переносимості, на умовах, передбачених чинним законодавством. Тому ви можете скористатися своїми правами, надіславши експрес-запит на поштову адресу, зазначену в заголовку, та/або надіславши електронного листа на адресу info@djerelo.eu, вказавши в темі: права ARCO-POL і додавши фотокопію вашого DNI. Якщо вам це потрібно, ми маємо у вашому розпорядженні форми для правильного здійснення ваших прав. Ми детально розглянемо, з чого складається кожне з цих прав:

  • Право доступу: дозволяє дізнатися та отримати інформацію про ваші персональні дані, які підлягають обробці.
  • Право на виправлення: Це дозволяє виправляти помилки, модифікувати дані, які виявляються неточними або неповними, і гарантує достовірність інформації, що підлягає обробці.
  • Право на видалення: дозволяє вимагати видалення даних, які підлягають обробці, коли вони більше не потрібні для виконання або надання послуги.
  • Право на відмову: Це дозволяє вам запобігти обробці ваших персональних даних, за винятком законних причин або для здійснення чи захисту можливих претензій, і в цьому випадку ми будемо тримати їх заблокованими на відповідний період, поки діють юридичні зобов’язання.
  • Обмеження обробки: дозволяє вимагати обмеження обробки ваших даних, у цьому випадку вони зберігатимуться лише для здійснення або захисту претензій.
  • Переносність даних: Він дає змогу запитувати та надсилати дані, які стосуються вас і які ви надали іншій відповідальній особі, яку ви вказали (якщо це технічно можливо).
  • Право не підлягати автоматизованим індивідуальним рішенням (включаючи профілювання): право не бути суб'єктом рішення, заснованого на автоматизованій обробці, яке дає наслідки або істотно впливає.

Якщо ви виступаєте в якості представника власника персональних даних, вам необхідно буде підтвердити це представництво за допомогою свого DNI або електронного підпису.

У свою чергу, як Користувач, ви маєте право в будь-який час відкликати надану згоду. Відкликання згоди не вплине на законність обробки даних, проведеного до відкликання згоди. Додаткова інформація доступна за посиланням: https://www.aepd.es/es/derechos-y-deberes/conoce-tus-derechos

Ви також маєте право подати претензію до контролюючого органу, якщо вважаєте, що ваші права, можливо, були порушені щодо захисту ваших даних до Іспанського агентства із захисту даних (AEPD), за адресою Calle Jorge Juan, 6, 28001 -Мадрид або через електронну штаб-квартиру AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/.

ТРИВАЛІСТЬ ОБРОБКИ

Дані, які ви нам надали, зберігатимуться до тих пір, поки існує взаємний інтерес для підтримки закінчення обробки даних та/або протягом періоду, протягом якого може виникнути юридична відповідальність за надані послуги. Коли для цієї мети це більше не потрібно, вони будуть видалені із застосуванням відповідних заходів безпеки, щоб гарантувати псевдонімізацію даних або їх повне знищення. Якщо вам це потрібно, у нас є таблиця з конкретним періодом тривалості кожної з проведених процедур.

ДОДАТКОВІ НОТАТКИ

Асоціація залишає за собою право змінювати цю політику, щоб адаптувати її до нового законодавства або юриспруденції. Будь-які істотні зміни, які впливають на обробку даних у політиці конфіденційності, будуть належним чином повідомлені власникам даних,

З будь-якого аспекту, пов’язаного з цією політикою конфіденційності, ви можете зв’язатися з консульством за адресою електронної пошти, вказаною в заголовку.